Hoppa till innehåll

U Turn

Jag tror att jag har sett den här filmen förut, för den kändes genast väldigt bekant. Men jag kom inte ihåg vad som händer i den, så det var lika bra att se vidare…

Sean Penn spelar skurken Bobby som är på väg tvärs över USA med en stor summa pengar som han måste leverera om han är rädd om sitt liv. Någonstans i middle-of-nowhere Arizona pajar bilen och Bobby blir strandsatt i en märklig liten stad där han genast träffar en femme fatale.

Filmen är verkligen mardrömslik – oavsett vad Bobby försöker göra misslyckas han och saker blir hela tiden mer komplicerade och tillkrånglade. Det är ingen hejd på det, till slut blir det faktiskt ganska tröttsamt. Men det är en okej film om riktigt dåliga människor.

FilminfoIMDB: U Turn
Regissör: Oliver Stone
År: 1997
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

En kommentar

  1. Jag tycker den här U turn-repliken är juste: ”Your lies are old, but you tell them pretty good.”

    Imponerande blogg!

    /Virginia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *