Hoppa till innehåll

Sommaren tar slut

Idag är min allra sista dag på Lorensbergs. Just nu har jag min allra sista lunchrast och sitter och äter mitt allra sista efter-maten-äpple. Snart kommer jag officiellt att tentaplugga i stället för att sommarjobba. Och sen kommer tentor, och sen kommer Chalmersstart. Sommaren är slut…

Igår kom Karin och hämtade hem Äpple och Blixten (marsvinen!). På kvällen kom jag på mig själv med att anta att droppljud från badrummet i själva verket var djuren. Imorse blev jag nästan chockad av att se hur tomt gästrummet är och det kändes konstigt att inte behöva bekymra sig om att hinna skölja morötter och mata marsvin. Jag har nog vant mig en del… de är söta! Men det ska bli skönt att slippa få spån över hela lägenheten i fortsättningen.

I lördags hade vi “grillkväll” med Jonas L, Julia och Martin. Planen var att gå till den fina utsiktsplatsen vid Bergsjön, grilla och dricka vin. Vädret verkade dock inte gilla vår plan, så det blev “stekkväll” i stället, men det fungerade väl bra det också. Vi har ganska bra utsikt från vårt vardagsrumsfönster. :) Vi spelade Alfapet också och jag vann, weee!

Mitt äpple är grynigt och tråkigt. Nu ska jag fortsätta jobba. Fyra timmar kvar!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *