Bokutmaning

Jag har blivit bokutmanad av Bokmoster!

1) En bok som förändrade ditt liv ?
Kanske Fem-böckerna av Enid Blyton, eftersom jag tror det var de som verkligen fick mig intresserad av att läsa.

2) En bok du läst mer än en gång?
What’s Eating Gilbert Grape av Peter Hedges. Det var på den tiden då jag fortfarande blev riktigt uppslukad av saker… *nostalgisk suck* Jag hade precis sett filmen och älskat den – så mycket att jag såg den en andra gång på bio, utan sällskap. Sen köpte jag boken på svenska, men störde mig på översättningen så mycket att jag köpte den på originalspråk också.

3) En bok du skulle vilja ha med på en öde ö?
Hela The Sandman av Neil Gaiman. Jag vill verkligen läsa dem!

4) En bok som fick dig att skratta?
The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy av Douglas Adams. Den är svårslagen!

5) En bok som fick dig att gråta?
The Dead Zone av Stephen King.

6) En bok du önskar hade skrivits?
Fler böcker som Lars Einar Engströms En sexists bekännelser. För att uppnå jämställdhet måste de som förtrycker kvinnor inse det själva och gärna erkänna att de haft fel.

7) En bok som inte borde skrivits?
Alla vidriga dejtingböcker som ger tips om hur man lurar till sig sex.

8) En bok du just nu läser?
Brand new friend av Mike Gayle.

9) En bok du tänkt läsa?
Självkänsla nu! av Mia Törnblom. För det vill jag ha. :)

10) Skicka vidare till fem andra bloggare:
Humm, humm. Sara, Miriam, Karin, Lisa och Anna provar jag med.

5 kommentarer

 1. Hej Helena,
  Tack för utmaningen, det var svårt! Men nu har jag fått ihop en liten lista på min sida.

  /Anna

  Svara

 2. Hej vännen! Nu har jag äntligen svarat (hjälpligt) på din bokutmaning… Trodde att det skulle vara lätt eftersom jag älskar att läsa, men jag läser ju liksom ALLT (nästan) och tycker att det är bra på olika sätt.

  KRAM!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *