Bokhylletillskott

Jag beställde kurslitteratur från Bokus och var övertygad om att boken skulle komma på måndag, men den kom idag. Det var bra. Security in Computing (ISBN: 0130355488) av Pfleeger & Pfleeger är det. Föreläsningarna börjar på tisdag, ska jag lyckas vara duktig och bläddra lite i boken till dess? Kanske rentav ta reda på vad föreläsningen täcker och läsa det… Borde såklart, men jag vet ju med mig att man alltid tänker så och sällan gör det.

Boken är i alla fall väldigt fin, inbunden och rejäl. Men ser allt lite trist ut på insidan…

Som belöning för att jag tog mina japanskatentor (yipeee!) gjorde jag även en ny bokbeställning idag: Hemliga pappan av Andreas Ekström och Torey Haydens Beautiful Child och Just Another Kid. Jag fullkomligt drunknar i läsning nu, men det är bara bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.