Hoppa till innehåll

Hänt i veckan

Måndag: Kamratgruppsfika på Brogyllen, med tillskott i form av två nya potentiella kamrater. Jag tycker om Brogyllens tekannor!

Tisdag: Första skoldagen på Chalmers, som sagt.

Onsdag: Utflykt till Eriksberg med Karin. Jag hade med mig smördegspiroger, körsbärstomater, kladdkaka och vindruvor som matsäck, men eftersom det regnade intogs den i en båtkur i stället för med benen dinglande över en kajkant. Vi hann också ta en kopp varmt på ett café innan vi hoppade på båten mot Lilla Bommen. Det var kul att se hur Eriksberg såg ut, men vädret minskade vår upptäckarlusta något.

Torsdag: Pubrunda på Chalmers! Jätteskoj – vi var hos Maria, som bor på Chalmersområdet, på förfest och hon hade med sig några klasskompisar. Linnéa och Björn anslöt lite senare och till råga på allt träffade jag som hastigast två bekanta ute, plus att jag blev igenkänd av två DÖMD-besökare i min D-Group-åverål, så det kändes nästan som att jag känner folk här.

Fredag: Sova, film… återhämtning!

Lördag: Middag hos Karin och Henrik som tack för att vi vaktade marsvinen. Mumsig mat och trevligt sällskap!

Söndag: Ska jag lyckas åstadkomma något med browserprogrammeringen..?

Vad mer då? Jag har en labbpartner nu, en tysk mastersstudent. Jonas ska förmodligen köpa ny dator, innan hans klappar ihop helt.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *