Hoppa till innehåll

Film att se

1. The Constant Gardener
2. Factotum
3. It’s A Wonderful Life
4. King Kong
5. The Lodger
6. The Strange Love of Martha Ivers
7. El Espinazo del Diablo
8. Blade Runner
9. Comme une image
10. Kes

För ett tag sedan började Jonas och jag göra listor med film att se härnäst. Innan lade vi helt enkelt för mycket tid på att välja film och det blev lätt att vi glömde bort såna vi haft liggande ett tag till förmån för såna vi mer nyligen blivit intresserade av. Listorna gör vi så att vi väljer varannan film (i denna lista har jag valt udda och Jonas jämna) och sen ser vi dem i ordning.

Jag lade in den första listan här, men har inte gjort det sedan dess. Vi har provat lite olika sätt att skriva våra listor, papper och nu senast i påminnelseprogrammet ReminderFox (plugin till Firefox). Nackdelen med papper var att papper kan komma bort och nackdelen med ReminderFox var att det är lite begränsat. Nu har vi tänkt köra kombinationen papper + dagboksinlägg. Papper ÄR enkelt och smidigt, att lägga upp listan här gör att den alltid finns på datorn också om skrivbordsröran blir för stor.

Vi började på listan igår då vi såg The Constant Gardener. Jag ligger lite efter med mina filmrecensioner, men den dyker upp så småningom…

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *