Hoppa till innehåll

Strumplåda

Jag har länge stört mig på att mina ankelsockor legat blandade med mina vanliga strumpor. Nu har jag fixat problemet med hjälp av två bigpack-glasslådor, en kollegieblocksbaksida och brun packtejp. Kanske borde jag för estetikens skull även slå in skapelsen i något fint papper?

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Fiffig anordning, har bigpacklådor till barnens strumpor, (men den börjar bli lite liten för störste killen nu).

    Vad har man egentligen ankelsockor till? Jag köpte tillslut några, men lyckas aldrig använda dem…

  2. Helena Helena

    Jag tycker ankelsockor är bra när man har låga skor och kjol. Inte alltid så snyggt med vanliga strumpor då och jag går ogärna utan. Däremot är ankelsockor otäcka att ha om man har byxor, då känns det som att något fattas och det drar liksom om fotknölarna. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *