Mamma och helgens shopping

I fredags kom mamma på besök. Vi gick en sväng på stan innan vi åkte hem och åt middag och spelade Alfapet med Jonas. Igår gick vi ytterligare en liten shoppingrunda och träffade sedan Jonas för middag på vegetariska restaurangen Solrosen i Haga. Där träffade jag för övrigt en gammal gymnasiekompis, helt otippat, på gästtoan. Efter god mat promenerade vi till teatern där vi såg Den goda människan i Sezuan, som jag ska skriva mer om sen.

Nu tänkte jag i stället visa lite av shoppingskörden! Mamma har varit generös, på egen hand skulle jag knappt våga gå i närheten av dessa dyra plagg:


Ny vinterjacka!


En “gubbtröja”!


Den underbara jackan är av märket Elvine och namnet är tydligen upphovsmannens mormors/farmors (grandmother är ett besvärligt ord att översätta) förnamn. Gulligt, både namnet och att döpa sitt klädmärke efter henne!

Dessutom fick jag en härlig stickad tröja och två blusaktiga saker. Inte illa!

3 kommentarer

  1. Åh, så snyggt.
    Jag har dregglat över den där tröjan. Det börjar bli dags att vinna en miljon.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.