Hoppa till innehåll

Strömavbrott och kursstrul

Igår kväll hade vi strömavbrott. Vi hade precis börjat se film när allt tvärt stängdes av och det blev kolmörkt. Genom fönstren såg vi att inte bara vi var drabbade utan alla andra hus i området också. Vi kunde se fladdrande stearinljus tändas här och var, men annars kolmörker. Vi väntade ett par timmar, myste i mörkret, men bortåt midnatt gick vi och lade oss, i samma veva som strömmen faktiskt kom tillbaka. Får nog se film ikväll i stället…

GP berättar mer:
Stora delar av Göteborg utan ström
Strömavbrottet fortfarande en gåta

Det är dags att välja vårens kurser nu också. Jag fick mig en riktig praktbesvikelse: kursen Språkteknologi är inställd. Det var den kurs jag verkligen ville läsa! Inte så lätt att hitta andra jag är sugen på över huvud taget. Av någon anledning går det inte heller att anmäla sig till Algoritmer för inlärning och slutledning, som jag tänkt läsa – det finns helt enkelt ingen anmälningsknapp för just den kursen på studera.nu, där man visst anmäler sig nuförtiden. SUCK! Nåväl, jag måste invänta en pin-kod som kommer med posten för att anmäla mig, så jag skjuter upp det slutgiltiga beslutet om kurser tills den är här. Tråkigt som tusan att tvingas välja sånt man är likgiltig inför när jag visste vad jag ville.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *