Hoppa till innehåll

Vin på sistone

Trivento Tribu Malbec #6607 är fortfarande mitt favoritvin. Nu har vi även testat Trivento i fler varianter: Shiraz #6105 och Bonarda #6642, och även om de inte alls är dumma är Malbec fortfarande bäst.

Vi har jobbat litegrann på projektet att testa andra malbec-viner och det har varit njutbart, men alla är sura jämfört med Trivento: William Cole #6658 och Alamos #6670 är de jag inte redan skrivit om.

Jag har druckit Viña Maipo #16510 (Cabernet Sauvignon) två gånger, en gång på BiB och en gång på flaska. Det är okej, men ett jag gillade bättre är californiska Cline Zinfandel #22283.

Jag har även tre viner uppskrivna på att-prova-listan:
Trapiche Malbec Oak Cask #16554
Periquita #2574
Chenet Cabernet-Syrah #12808
Ska köpa dem vid tillfälle!

Och så har vi ett vitt vin som jag ser fram att testa snart, vi fick en La Chasse #16348 (Chardonnay) av Emma som hälsade på för ett tag sedan.

2 kommentarer

  1. Karin Karin

    Periquita dricker jag ofta. Ett av mina favoritviner och ett av dem som ofta inhandlas på fredagar. ;)

  2. Gustav Gustav

    Tycker det verkar som att du borde åka till Mendoza och ägna en vecka åt att prova viner! Rekommenderas.
    //Gustav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *