Två nya teer: Rooibos Chai och Chocomint

Idag var vi på stan en liten sväng. Bland annat köpte vi varsin ny tesort:

Rooibos Chai
Jag ville ha ett rött te, gärna kryddigt. Det här doftar gott, mest framträdande av kardemumma, fast den dominerande smaken är snarare… peppar. Det är starkt, fast ganska gott. Men nästa gång kanske jag köper ett naturellt rooibos eller honeybush.

Chocomint
Jag är helt oskyldig till detta val… Det luktar gott, som After Eight, men smakar inte särskilt mycket. Man anar lite mint, nästan som om man precis borstat tänderna. Jag tror Jonas får dricka upp det själv…

Relaterade inlägg:

5 reaktioner på ”Två nya teer: Rooibos Chai och Chocomint”

  1. Vi visste väl från början att du inte skulle gilla Chocomint? Synd att det inte smakade så mycket, jag borde ha köpt ”Lakrits/Pernod” också.

  2. Märkligt nog tycker jag nu riktigt bra om Rooibos Chai, även utan mjölk. Det tog en stund bara. Fast jag köper nog ett annat rött te nästa gång.

  3. Nej, det är kryddblandningen som gör att den kallas så. Det är väl samma smaksättning som vanligt chaite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *