Linköpingshelg & många deadlines

I fredags åkte jag till Linköping och gick på introduktionsföreläsning för kursen Datornät, som jag ska läsa på distans. På kvällen blev det Villevalla och jag fick träffa ett gäng gamla bekant – mycket trevligt! På lördagen gick jag, Maria (som jag bodde hos) och Ellinor på julmarknad i Trädgårdsföreningen – mysigt, trots regnet.

Nu är jag hemma igen och sliter för att möta mina deadlines. Det är mycket nu, jag jobbar i stort sett all min vakna tid. Fast ikväll ska vi se en film, har vi sagt.

Idag kom fastighetsskötaren förbi med en ny glashylla till vårt kylskåp – den gamla förolyckades nämligen, troligtvis av att jag var klantig nog att ställa in en varm soppkastrull på den. Nästa gång vi öppnade kylen var den i alla fall knäckt. 300 spänn får vi betala för den nya.

Det är svårt att hinna med fixandet av NaNo-romanen, jag hinner ju knappt med mina skol-deadlines. Tråkigt, jag vill ha mer tid!

Ja just det, jag har klippt mig också, bilder kommer väl snart… ja, finns nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.