Hoppa till innehåll

Fem tesorter

Rooibos Naturell Ekologisk
Jag gillar verkligen smaken av rött te, jag tycker att det fungerar väldigt bra naturellt. Rooibos är egentligen snarast ett örtte, eftersom det görs på en röd buske (just det, rooibos) snarare än de klassiska tebladen.

Rött julte
Luktar ljuvligt juligt, som lussebullsdeg, pepparkakor och glögg på samma gång.
Smakar väldigt rött och det gillar jag ju. Rött och kryddigt, mmm.

Grön Persika
Doften påminner om persikogodiset jag gillar, teet är gott men nästan på gränsen till för mycket godissmak. Det är ett vackert te och jag gör det gärna genom att hälla teet i botten och fylla på med vatten, vilket gör att fina små blommor flyter upp till ytan. Tycker det funkar bra att göra så med gröna teer.

Götheborgs Special – Grön
Tydlig citrusdoft och citrusig, blommig smak. Smaksättningen finns till både grönt, svart och rött te och är alltså specialaren för affären där jag handlar. Gott.

Lakrits Pernod
Jonas val. Oj, vad säger man? Märkligt te… Det smakar riktigt mycket sötlakrits, lite för
mycket godis för min smak. Vi fick snällt nog ett litet smakprov eftersom vi inte riktigt vågade köpa några större mängder… Jonas tycker dock att det är helt okej.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *