Hoppa till innehåll

Filmtittningsprojekt

Vi har inlett en ny typ av filmtittningsprojekt. Vi brukar ju se avsnitt ur serier ibland – oftast i samband med matintag. Nu har vi sett färdigt första säsongen av underbara Dexter, men kände inte riktigt för att börja på något nytt. Nu ser vi film i stället. Vi tar helt enkelt filmer i kategorin “det här vill vi ha sett men när vi väljer film blir det aldrig av att vi väljer dem” och hackar upp i lagom stora snuttar. Det känns inte så roligt att göra så med de allra viktigaste filmerna, men det passar utmärkt att göra med där filmerna som legat på hög ett tag.

Fördelen: Att man bearbetar den stora att-se-högen en smula.

Nackdelen: Att listan med sedda men ej ännu recenserade filmer växer…

Publicerat iFilm

2 kommentarer

  1. Jaha, jag är lite inne på att göra tvärt om. Se två-tre avsnitt av en serie istället för en film en fredagkväll.

    Började kolla på Dexter, men jag blev inte stormförtjust. Ska dock se ett avsnitt till, kan inte riktigt släppa efter att bara sätt det första. Den SKA ju vara så bra…

  2. Helena Helena

    Ja, ge Dexter en chans. Jag tyckte om den – fast jag är ju lite insnöad på seriemördare också. :) Jag är väldigt fascinerad över att Michael C. Hall som spelar Dexter är så olik sig själv i Six Feet Under, där han spelar propre David.

    Vi har sisådär 100 filmer som bara ligger och väntar på att bli sedda, plus långa vill-se-listor med filmer vi inte har än. Känns rätt bra att beta av lite. Man kommer liksom mer framåt om man ser film än om man ser serieavsnitt… för givetvis måste man ju alltid tänka på att få saker gjorda…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *