Nytt, kombinerat RSS-flöde!

Tadaa! Här är ett nytt RSS-flöde! Varför? Jo, för att inlägg härifrån dagboken, från fotodagboken, filmrecensionerna, bokrecensionerna, recepten och sidnyheterna nu ryms i samma! Bra va? Jag hoppas att ni tycker det i alla fall.

Jag har även snyggat upp flödestexten lite. Så här fint ser det nu ut i min Google Reader.

Planen är att så småningom skrota de gamla flödena och i stället ge möjligheten att välja bort vissa inläggstyper ur det kombinerade flödet om så önskas.

Någon gång ska jag också fixa ett flöde för kommentarer, med möjlighet att prenumerera på kommentarer till valfria inlägg. Har själv nämligen börjat använda den funktionen hos andra mycket, för att hålla reda på var jag kommenterat och om jag får svar.

Fast nu har jag kodat tillräckligt för idag, tycker jag…

2 kommentarer

  1. Ja, så länge jag kommer ihåg att skriva rätt. :) Åtminstone i Google Reader fungerar det om jag börjar en relativ img-url med /, eller om jag ger hela adressen såklart. Jag har aldrig börjat relativa bildadresser med / tidigare, så frågan är om jag ska försöka vänja mig vid det eller att skriva hela, långa adressen…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *