Hoppa till innehåll

The Black Dahlia

Jag trodde det skulle vara en cool neonoir, men i stället blev det en praktbesvikelse. Handlingen om två poliskollegor är lika oengagerande som stereotyp. Rörig, lång och tråkig. När upplösningen äntligen kom hade jag sedan länge tappat intresset. Den är inte ens värd att lägga fler ord på än så här…

FilminfoIMDB: The Black Dahlia
Regissör: Brian De Palma
År: 2006
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

5 kommentarer

 1. Helena Helena

  Jo, några ord till vill jag faktiskt lägga: Apropå det jag skrev om att välja olika namn så att man inte blandar ihop karaktärerna: Här är ytterligare ett dåligt exempel. Poliskollegorna heter Bleichert och Blanchard… Så får man bara inte göra!

 2. J J

  Oj oj här ses det film minsann, roligt att läsa!

 3. J J

  Roligt att du tittade in på min blogg!

 4. J J

  Är det här fortfarande den senaste filmen som du såg?

 5. Helena Helena

  Nej, jag ligger efter med texterna… Snart kommer texter om: Millennium Actress, Parfymen, Bullets over Broadway, Babel, The Illusionist, Omohide Poro Poro (Only Yesterday), Marie Antoinette, Klute, Session 9 och The Invasion of the Body Snatchers. Måste ta mig tid att skriva snart innan det blir alldeles oöverstigligt! Nu bestämde jag mig just för att skriva om minst en idag. Fast först göra lite nytta…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *