Hoppa till innehåll

Gravatar

Nu har jag lagt till stöd för gravatarer! De syns bara i kommentarerna än så länge, fungerar det bra fixar jag in dem i gästboken också.

Gravatar står för Globally recognized avatar och innebär alltså att man hos gravatar.com kan ladda upp en bild som knyts till ens e-postadress och därmed kan visas på gravatarstödda sidor. Se exempel i min egen kommentar till detta inlägg.

Nu väntar jag bara med spänning på att någon ska använda sig av det! Testa, vetja!

Och jag hoppas att det fungerar bra. Just nu tycker jag att min bild laddas in långsamt – kanske är gravatar.com lite extra belastat eftersom administrationsfunktionerna precis öppnat med ny funktionalitet efter att ha varit stängda länge. Blir det märkbara fördröjningar även i fortsättningen tar jag givetvis bort funktionen.

Förresten var det jättelätt att lägga in, ifall någon skulle vara sugen, instruktioner finns här.

3 kommentarer

  1. Just nu får jag 503 från gravatar.com så det är lite svårt att testa. Dessutom brukar jag oftast hitta på en ny epostadress till varje ställe som frågar efter en och då fungerar det ju inte så bra.

  2. Helena Helena

    Jag har fortfarande inte bestämt mig för om de ska vara kvar eller inte. Får designa om lite om de ska vara kvar, är inte så snyggt nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *