Hoppa till innehåll

Billy och Ingo på ingång

Vår bokhylla är full igen.

I stället för att fortsätta klaga över detta samt att vi saknar tid och transport för IKEA-turer, gjorde jag en djärv åtgärd. Nu har jag beställt saker från IKEA med hemleverans! Visserligen är det ganska dyrt att betala 495 kr för hemkörningen, men åtminstone Billy-bokhyllan är lite för otymplig för bussen eller någon kompis bil. Och det är väldigt skönt att få allt hemkört och uppburet!

Det blev alltså:

 • Vår tredje BILLY bokhylla i ekfaner.
 • INGO sidobord att ha scannern på (i stället för de två pallar som vi behöver till annat).
 • FORNBRO pelarbord att ha intill fåtöljen och soffan.
 • BUMERANG galgar, 16 st.

1450 kr inklusive frakten… En tredjedel går alltså till frakt, men det får vara värt det för att få tummen ur i stället för att klaga. Alla sakerna är efterlängtade sedan länge.

Vi behövde fler grejer, men de fanns inte till salu online. Så jo, vi vill fortfarande åka till IKEA, men det här tar hand om det mest akuta och besvärliga.

Publicerat iVardagsliv

6 kommentarer

 1. Helena Helena

  Vi har också de ljusa galgarna sedan tidigare, men de här såg ju så fina ut. Kan ju ha den här sorten framme i hallen och gömma de gamla i garderoberna. Ska hur som helst bli väldigt skönt att kanske slippa hänga två-tre plagg på varje galge.

  Ja, Bookcrossing är bra… fast vi är nog lite för bra på att tycka om och vilja spara böcker. Nästa gång jag ska skicka iväg en bookcrossingbok ska jag nog se till att ha en mottagare. Det är så trist när inget händer och man inte vet om boken överhuvudtaget existerar längre.

 2. Ika Ika

  Såna där galgar köpte jag också för en dryg vecka sedan, dock i ljust trä. Velade länge, men bestämde mig till slut för att hålla mig till den ljusa variant jag ju redan hade sedan tidigare.

  Önskar att det fanns en smart lösning på mina utrymmesproblem vad gäller bokförvaringen… dessvärre tror jag att det kan vara svårt att få in ytterligare bokhylla i mitt rum. Bookcrossing kanske kan ge lite uppskov…

 3. Eva Eva

  Hej Helena!

  Det här är Eva (Liza på språkmakargatans syster) som skriver! Vilken trevlig blogg du har!
  Jättetrevligt att du uppskattar våra texter om tvillingskap, och det är jätteroligt att du själv intresserar dig för ämnet och ska skriva en roman!!! Men jag vill betona att eftersom jag och Liza själva är igång och skriver en skönlitterär bok om vårt tvillingskap (det kanske du läst om i bloggen) så vill jag vänligen be dig om att inte använda dig av våra texter eller erfarenheter. Det är väldigt smickrande att du tycker att det är roligt men det är våra upplevelser och våra tankegångar kring vårt eget tvillingskap. Som du vet måste du fråga om lov om du vill använda dig av andras texter eller ideér. Du kanske kan få ett medgivande till att använda ett annat tvillingpars erfarenheter, men vänligen låt oss använda våra personliga upplevelser i vår egen bok!

  Tack annars för trevlig läsning på din blogg. Hit ska jag återkomma.

  Mvh
  Eva G

 4. Helena Helena

  Eva: Kul att du gillar sidan! Jag postade ett till svar på Lizas blogg och skriver detta här också: Jag ber om ursäkt för att jag uttryckte mig så klumpigt! Givetvis ska jag inte bara TA någonting av det ni skrivit, men kanske inspireras till egna saker och kanske återvända och ställa frågor till er om jag får och om det dyker upp något jag funderar över. Hoppas att ni inte blev alldeles förskräckta. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *