Invasion of the Body Snatchers

Fniss! Hur betygsätter man en film som är så dålig att den blir rolig?

Det här är en sån film som vi hackade upp och såg en snutt då och då – till frukosten och sådär. Således bröt vi efter 20 minuter och så långt var det faktiskt riktigt bra och spännande. Det handlar om läkaren Miles Bennell som har varit bortrest och märker underliga saker i staden när han kommer hem. Människor påstår att deras anhöriga inte är sig själva, utan har blivit någon annan… och sedan lugnar de plötsligt ner sig efter att ha varit helt hysteriska.

När vi fortsatte igen gick filmen snabbt utför och blev urbota fånig, fast på det där roliga sättet som science fiction från 50-talet kan vara. Den är inte riktigt lika dålig som Plan 9 From Outer Space och inte riktigt lika skrattretande som The Blob, men den är helt klart jämförbar.

Ojojoj. Skoj så det förslår, men man kan ju inte kalla det bra.

FilminfoIMDB: Invasion of the Body Snatchers
Regissör: Don Siegel
År: 1956
Omdöme (1-5): 3

En kommentar

  1. Förresten, det som chockerade mig mest med filmen var när tjejen skulle koka ägg. Hon kokade dem i två (!) minuter! Jösses… själv kokar jag närmare en kvart och har tidigare chockerats djupt av koktider på fyra minuter. Men två..!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *