Hoppa till innehåll

Svara på min enkät!

Tadaa! Med hjälp av freeonlinesurveys.com har jag skapat en alldeles egen enkät om min hemsida, snabbt och lätt som en plätt.

Nu önskar jag mig att just DU går in och svarar!

» Svara på min enkät

Pretty please with sugar on top!

Du får välja om du vill vara anonym eller säga vem du är och inga frågor är obligatoriska att svara på.

En kommentar

  1. Helena Helena

    Åh, så roligt! Det droppar in svar! :) Fast det visade sig att jag måste betala trehundra kronor i månaden för att kunna se separata svar… och det tänker jag inte göra, så jag kan alltså bara se sammanställningen. Lite synd, men kul ändå. Detta innebär såklart att du blir väldigt anonym även om du skriver ditt namn – jag vet bara ATT du svarat men inte VAD. Bara så ni vet, ifall ni är blyga eller nåt. :) Och om du VILL att jag ska veta att det är du som skrivit något särskilt – skriv gärna ditt namn i just det svarsfältet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *