Hoppa till innehåll

Nej

Jag mår inte ett dugg bättre idag. Jag fick inget plugg gjort igår. Jag har tenta och labbdeadline på måndag. Jag har en del labbande kvar och massor av tentapluggande kvar. Och jag orkar ingenting. Jag sov precis till strax efter tre.

Fantastiskt, inte sant?

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. johanna johanna

    usch tank om det var jag jag som smittade er :( forlat!!! jag mar lite battre fast fortfarande jattesnorig och hostig. KRYA PA ER!!! kram

  2. Veronica Veronica

    Jag är också sjuk… :-( Fast jag orkade iaf tentaplugga o släpa mig t tentan imorse…hoppas jag inte blir sämre…har oxå tenta på mån :-( och på fre… Vi har säkert samma sjukdom, stämmer ju ganska bra överens m en normal inkubationstid på typ 3 dar :-) Trots smittor var det en rolig helg! Det måste vi göra om! Krya på oss! Kram v

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *