Hoppa till innehåll

A Streetcar Named Desire

Vi jobbar vidare på IMDbs top 250… men med denna gjorde vi oss nog en rejäl otjänst. Vi var nämligen enormt trötta när vi såg den. Ärligt talat minns jag inte så mycket mer än att jag tyckte att den kändes ofantligt lång, eftersom jag bara ville sova. Den handlar om en kvinna som flyttar in hos sin trångbodda syster och dennes bufflige man, efter att ha varit den duktiga dottern och vårdat föräldrarna. Och den påstås vara bra…

Jag insåg inte förrän efteråt att det är den här som heter Linje Lusta på svenska. Det namnet känner jag ju igen.

FilminfoIMDB: A Streetcar Named Desire
Regissör: Elia Kazan
År: 1951
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *