Hoppa till innehåll

Lugg – me like!

För er som länge väntat med andan i halsen på den spännande fortsättningen på mina frisyrfunderingar: jo. Jag gillar min korta lugg. Det är grymt skönt att slippa få hår i ansiktet hela tiden. Det är värt besvären att få den jämn (och förhoppningsvis också att jag kanske ser fyrkantig ut…).


Vad jag försökte fota var alltså hela mitt huvud rakt framifrån, men alla bilder blev gräsliga och är borttagna. Bara den här kvar.

Jag gick faktiskt och klippte mig härom dagen för att få det lite tilljämnat efter min amatörklippning i januari. Men det blev tusan minst lika ojämnt som när jag klippte själv! Vilken besvikelse! Fast frissan lyckades i alla fall fixa till den där irriterande hårtesten på högra sidan som jag inte riktigt vågat attackera, så något bra fick jag ju i alla fall ut av det. Men jag står lik förbannat framför badrumsspegeln med saxen i högsta hugg och jagar irriterande hårstrån.

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

 1. Helena Helena

  Märkligt det där. Man tycker ju att frisörer, om några, ska kunna klippa jämnt.

  Åh, Bergshamra..! En gång i tiden åkte jag igenom där varje dag. Med 509:an om jag inte minns fel. Fast det var förstås sex år sedan och jag kan inte tänka mig att jag skrivit om Bergshamra sedan dess… Google är roligt. :)

 2. frisyren var fin. du passar i lugg. frisörer kan aldrig klippa rakt. min syrra har gått igenom varenda frisör i hela Gbg utan bra resultat på sin lugg. jag är förtjust i lugg men det passar inte på mig o så lessnar jag så fort. :o)

  btw så hittade jag till din sida igår genom att googla på “lägenhet bergshamra” :o)

 3. Veronica Veronica

  Jag tycker det är fint med ojämn lugg… det brukar vara det jag eftersträvar hos frisören faktiskt… Fast det kanske bara är jag :-) Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *