Hoppa till innehåll

Promenad i Bergsjön

Jag och Jonas tog en skön promenad åt Bergsjönhållet (som i sjön Bergsjön, alltså). Vi var på ett helt nytt ställe och fascinerades över berget och dess stenbumlingar. Vi hittade till och med bergsklättrare där (ovan till höger)!

Maffig utsikt! Här vill vi sitta och grilla nån gång.

Utsikten in mot stan. Man kan se Kvibergs kaserner, Läppstiftet och en massa annat bekant om man anstränger sig lite.

Givetvis gick vi ner till den söta lilla sjön också. Bergsjön, alltså.

Publicerat iVardagsliv

5 kommentarer

 1. åh vad fint!
  det finns en jättebra utsiktspunkt i Kortedala där jag bor(bodde?) där man kan se ut över hela Hisingen och åt andra hållet in över stan ända till Älvsborgsbron.
  åååh vad jag längtar hem!

 2. Marie Marie

  Bergsjön är det finaste som finns har bott här hela mitt liv och skulle inte kunna tänka mig att flytta härifrån, vår natur är jaa det går inte att beskriva det måste ses och hur barnvänligt som helst…
  Dina foton tar fram skönheten i min älskade stadsdel…

  TACK att du visar det possitiva…
  Marie

 3. Annika Fredriksson Annika Fredriksson

  Hej!

  Jag skulle vilja åka och ta bilder vid utsikten vid Bergsjön, jag vet vart sjön ligger, men vart är utsikten?
  Fina bilder!
  hälsningar
  Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *