Hoppa till innehåll

Min middag

Det här åt jag till middag idag:

12 brysselkål (microvärmd)
1 sojakorv (microvärmd)
2 Ryvita-knäckebröd utan något på
1 glas mjölk
1 kopp te

Ja, jag är ensam hemma…

Publicerat iVardagsliv

6 kommentarer

 1. Hans Hans

  Själv åt jag och en kompis auberginelassagne med pesto. Ett recept som jag fått från en viss sida på nätet ;) Den blev jättegod och återkommer nog som lunch senare i veckan. Tack så mycket!

 2. Helena Helena

  Åååh, bara omnämnandet får det att vattnas i munnen på mig. Det var oändligt länge sedan jag åt den, eller gjorde hemlagad pesto. Måste göras snart!

 3. Wow. Ett annat brysselkålsfreak? Visst är det urgott? Sojakorv och brysselkål, det är ju julmatsfeeling över det. Hade du sötstark senap till? Grillad sojakorv med Johnny's sötstarka senap, det är himmelriket!

 4. men kära hjärtanes, det låter som om du är helt sjanghajad om du är ensam hemma. :o)
  fast jag brukar äta liknande saker ibland, sojakorv, makaroner och en tomat typ. woho, festmåltid!

 5. Helena Helena

  Jag börjar gilla brysselkål mer och mer, men jag har alltid varit lite kluven till det. Smaken är liksom konstigt besk och söt på samma gång och jag brukar inte kunna äta särskilt många innan jag tröttnar. 12 kan vara rekord. Har ätit mer och mer på sistone.

  Ingen sötstark senap, dock, bara precis det som står. När jag äter ensam brukar jag bara vilja att det ska gå fort. En annan klassiker nu på sistone (efter att Hemköp i Kortedala reade ut gammal sojakorv och jag blev beroende och nu fortsätter köpa det trots att det är svindyrt) är att göra korv och mos genom att koka vatten i vattenkokaren och blanda med mospulver och lite kryddor, lägga korven i en bytta med vatten och ställa in i micron ett par minuter. Mer tid än så är jag inte intresserad av att lägga på matlagning till enbart mig själv…

 6. Hoppas att det inte är allt för ofta du är ensam hemma!

  Idag har jag ätit lyxmiddag, men eftersom du är veggis tänkte jag nog inte dela med mig av receptet… ;) Mätt är jag i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *