Hoppa till innehåll

Regnvåta tulpaner

Det är väl en fullt normal reaktion att ställa sig och fota tulpaner mitt i regnet? Tyckte de var fina mot den gröna bakgrunden…

4 kommentarer

 1. ab ab

  hej Helena!

  Hur i hela friden får du så fina bilder som bara är på 80 K? När jag minskar mina bilder i Photoshop blir de inte alls av så bra kvalité!

  (En som aldrig frågat förr)

 2. Helena Helena

  Hej! Vad jag framförallt gör är att lägga på skärpa efteråt, det är ett måste för att kompensera förminskningen. Om du inte gör det redan måste du testa! Annars vet jag inte vad jag ska föreslå… själv förminskar jag i Paint Shop Pro och där är det lätt att se hur bilden blir med olika komprimeringsgrad, fast oftast (som här) kör jag bara en vanlig enkel resize och sen standardskärpa. Bilden var inte oändligt stor från början, “bara” 1280×960.

 3. Ika Ika

  En fullt normal reaktion om du frågar mig, jag brukar ägna mig åt liknande. :) Fina bilder blev det dessutom, speciellt den översta!

 4. ab ab

  Tack. Jag har en skärpefunktion i Photoshop, men det verkar inte göra någon skillnad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *