Hoppa till innehåll

Jonas födelsedag och dags att åka

Idag har vi firat Jonas födelsedag. SMHI hade rätt i att det skulle regna, så det var bra att jag planerat regnsäkert. Först åkte vi till Universeum, där vi också åt lunch. Sen blev det bio, Die Hard 4.0. Däremellan hade jag hoppats hinna med fika uppe i Läppstiftet, men det hoppade vi över eftersom vi blev lite sena i planeringen. Efter bion, som för övrigt var okej men inte mycket mer, åkte vi till Andra Långgatan och tog en öl på The Rover. Sen mötte vi Ingbritt och åt god mat på Meze. Jonas fick presenter lite då och då utspritt under dagen. Bland annat fick han choklad smaksatt med havssalt respektive svartpeppar… intressant, men ingenting jag direkt rekommenderar. Nu är vi hemma igen och fixar det sista som ska fixas med packning och allt, imorgon åker vi till Vittvik! Fixar där till på onsdag då vi åker till Nyköping för att fixa saker där i stället och på fredag bär det av till Vittvik igen. Och på lördag gifter vi oss! Jag längtar! Efter det blir det några dagar på landet och sen Tomas och Karolinas bröllop i Oskarshamn. Ska försöka mobilblogga litegrann om det funkar.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *