Hoppa till innehåll

Många fler bröllopsbilder!

Idag har jag köpt pro-konto på flickr. Det var inte särskilt dyrt (ett år för $25, under 200 kr) och jag behövde något trevligt ställe att lägga upp bröllopsbilder på. Kan ju vara bra att ha till annat också, det är ju inga begränsningar annat än att filerna ska vara under 10 Mb.

Nu finns det massor av bröllopsbilder här!

Mer kommer… jag har t.ex. lämnat in våra fem engångskameror som stod på borden under middagen till framkallning och alla bilderna därifrån tänker jag lägga upp. Beställde bilder på CD, så jag slipper scanna.

Jag har alltså fått de officiella fotografierna nu, de som Julia tog. Jättefina bilder!

Har också beställt pappersfoton till tackkorten från Japan Photo. De hade ett trevligt erbjudande med 75 gratisbilder för nya kunder, så jag behövde bara betala trettinånting för frakt.

Dessutom har jag beställt bröllopsannons i Södermanlands Nyheter, lokaltidningen för Nyköping & c:o. Kanske får nån gammal lärare eller kompis mamma syn på mig, det vore roligt. :)

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *