Saker som hänt

Nu har jag uppdaterat boksidan och fotodagboken en hel massa. Vi har ju hunnit med en del efter bröllopet. Först var det våra skrivardagar på Herrängen, som blev skrivardagar på Herrängen och Näsudden… mer om det här, här och här. Efter det tog vi Swebus till Oskarshamn och gick på Tomas och Karolinas bröllop, där jag var fotograf. Några bilder finns här. Det var en bra fest med en god buffé och lyxig bröllopstårta. De gifte sig utomhus i Hycklinge hage och det var verkligen fint – de hade till och med tur med vädret! Enda nackdelen med stället var att vi plockat sex fästingar från mig och en från Jonas efteråt. Usch, otäcka djur!

Dagen efter bröllopet kom mina föräldrar till Oskarshamn och vi åt lunch hemma hos Jonas föräldrar. Mina föräldrar hade med sig alla prylar vi lämnat i Nyköping och vi lastade in resten i bilen (en del hade vi skickat med Jonas föräldrar från Göteborg respektive Vittvik). Sen åkte vi med dem till Göteborg och originalplanen var att äta middag på Liseberg. Men de stängde så tidigt att vi hamnade på Rumpanbar på Linnégatan i stället. Jag kan verkligen rekommendera deras stenugnsbakade pizzor – hur gott som helst! Jag och Jonas åt Bianca med färsk tomat, mozzarella, créme fraiche, pesto och färsk basilika. Mmmm! Verkligen gott och trevligt. Dit går jag gärna igen – som en extra bonus hade de dessutom två för en på söndagar, så Jonas och min pizza kostade 0 kr eftersom de var de två billigaste rätterna. :)

På måndagsmorgonen tvättade vi och vi hann också med en rask promenad till Bergsjön (sjön!) med föräldrarna innan vi var tvungna att hämta tvätten (tvättstugan blir låst när tiden är slut) och de var tvungna att ge sig av (parkeringstiden gick ut).

Sen dess har jag ägnat väldigt mycket tid åt bröllopsbilder och tackkortspyssel och Jonas har jobbat en hel del.

Idag har Jonas varit hemlighetsfull till 1000 och pysslat med en massa saker jag inte fått se! Kan det ha något att göra med vad det är för dag på söndag? Den som lever får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *