Hemlighetsmakeri

Igår “pysslade” Jonas större delen av dagen. Först var han på stan länge. När han kom hem lagade jag mat, men jag var tvungen att gå ut ur köket en stund medan han “pysslade”. Jag fick förhållningsorder om att inte gå in i kartongrummet – nu är dörren dit stängd och prydd med en lapp med ett stort “NEJ”. Efter maten “pysslade” han i köket en stund. Jag fick även hålla mig i köket en stund medan han “pysslade” vid datorn. Sen åkte han iväg i ungefär en timme igen.

Mycket hemlighetsmakeri. Man blir allt lite nyfiken. Undrar om jag får veta imorgon, kanske?

Jösses. Man ska bli 27 alltså. Snart 30.

Jag tycker om när Jonas “pysslar”. ♥

3 kommentarer

  1. Grattis på födelsedagen! Pfft, 27 är ju ingenting, vänta tills du fyller 28 :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.