Leka med YouTube

Bara för att testa YouTube litegrann lade jag upp en film. I brist på intressanta filmer blev det en snutt från när jag pluggade en gång i februari och försökte dokumentera hur mycket grannens musik hörs till vår lägenhet. Fast det lät förstås mycket mer i verkligheten än det gör på filmen. Man får se lite av vårt vardagsrum och mitt fornminne till laptop också, om man står ut med att vänta i 20 sekunder. Jättebra film, eller hur?

Nån gång kanske jag lägger upp något intressant på YouTube. Fast antagligen inte. Men nu har jag i alla fall provat. Är jag videobloggare nu?

3 kommentarer

  1. Vad kul att man kan få ett så sött bildspel från flickr! flickr verkar väldigt bra vad jag har lyckats se hittills! kanske var det iofs lite svårt att få igång bildspelen när jag testade men jag är väldigt förtjust i taggningen och den enkla åtkomsten till bilder med en viss tagg

    Svara

  2. Ja, jag är nöjd med Flickr. Betalade 170 kr och fick obegränsat lagringsutrymme utan uppladdningsgräns i ett år. Det kan det vara värt! Jag är kanske inte 100% nöjd med allt i navigation och layout, men när är man nånsin det om man inte gör allt själv? Taggningen är väldigt trevlig, men jag stör mig på att man får bilderna i ordningen “senast uppladdad först” om man går in på en taggsida. Jag vill ha dem tvärt om!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *