Hoppa till innehåll

Nytt duschdraperi

Före – efter. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det nya, storblommiga, men det förra hade blivit riktigt äckligt. Har letat mig halvt fördärvad efter ett nytt, snyggt, maskintvättbart och billigt duschdraperi och nu orkade jag inte leta mer. Det här var bättre än de flesta, åtminstone. Skönt att bli av med det gamla äckliga, plastiga, svårtvättade. Blir inte klok på vad det är för färg på det nya, det tycks hela tiden skifta mellan grönt och blått…

5 kommentarer

 1. Jag tycker att det nya ser jättefint ut! Men jag håller med, att det ska vara så svårt att hitta snygga och bra duschdrapperi!

 2. Är det inte lite tant-turkost? :o) Det var fint, mycket snyggare än det gamla iaf.
  Jag hittade ett par snygga multirandiga på Lagerhaus för länge sen, då slog jag till och köpte två, jag har ett lååångt badkar. Dom är mycket snygga, och tvättbara.

 3. Lisa Lisa

  Skitsnyggt! Jag som drivs av ett hat mot vårt duschdraperi undrar så klart vart du har köpt det där? Skulle passa finfint i vårt badrum med!

 4. Helena Helena

  Tant-turkost är en okänd nyans för mig :) men jo, det är nog lite turkost…

  Det finns på Hemtex, just nu med 20% rabatt. Ordinarie pris är 179 kr och det finns även i rosa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *