Hoppa till innehåll

Hänt i veckan

Veckan har bara flugit förbi. Har inte alls hunnit göra allt jag borde, men det har ändå hänt en hel del. I tisdags kom Ingela och Magnus på besök från Uppsala. Vi åt på Rumpanbar och promenerade i stan. Hamnade uppe vid Skansen Kronan också. Dagen efter hade vi picnic i Slottsskogen och fick se lite djur.

I fredags blev jag guidad på Botaniska av Lisa. Vi hade också picnic och drack lite vin. Dessutom fick jag en burk av Lisas äppelmos – Lisa snäll!

Igår var jag hos Karin och blev bjuden på middag och vin på hennes balkong. Sen kom jag hem och väckte stackars Jonas som skulle upp till jobbet tidigt, tidigt…

Idag är jag lite seg, men har lyckats ta mig igenom det enorma diskberg som ackumulerats under de senaste dagarna. Phew.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *