Hoppa till innehåll

Heaven

Philippa tar lagen i egna händer när polisen vägrar sätta dit en otäcking. Hon placerar en bomb på hans kontor, men det går inte alls som hon tänkt sig. Hon är beredd att ta sitt straff, men en av poliserna får henne på andra tankar när kärlek uppstår dem emellan.

Filmen är lite skum och stämningen påminner litegrann om It’s All About Love fast med en stor skillnad: jag älskade It’s All About Love, men den här känner jag mig sval för. Den är skum och jag kan inte riktigt ”köpa” kärlekshistorien. Det är synd, för jag såg verkligen fram emot att se den eftersom Tykwer brukar göra bra film.

FilminfoIMDB: Heaven
Regissör: Tom Tykwer
År: 2002
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *