Hårt arbete…

Under måndagen och tisdagen kunde man se människor gå runt och dra resväskor på hjul i stan och gå in i butiker med broschyrbuntar. Jag vet, för jag var en av dem.

Det var alltså ett nytt eventjobb och vi lämnade alltså broschyrer i butiker. Att dra resväskor över kullersten i flera timmar är förvisso ingenting jag rekommenderar, men annars får man säga att jobbet var ganska soft… Vi var inbokade måndag 10-18 och tisdag 10-17 och får betalt för alla 13 timmar (1 timmes lunch räknas bort varje dag) trots att vi inte alls jobbade så länge. I måndags blev våra väskor tomma vid 13:30, så vi ringde och frågade om vi skulle äta lunch eller komma och fylla på först. Då fick vi veta att broschyrerna var slut och att vi kunde gå hem för dagen. Idag åkte jag in till stan till klockan 10 bara för att vända hem igen. Det hade inte kommit några nya broschyrer ännu. Vid 14 var jag inne igen, men då kunde vi bara gå runt till 15.15 eftersom hon som körde bilen med grejerna var tvungen att passa ett tåg.

Så idag har jag fått betalt för att läsa Stephen King, pussa på Jonas och kolla mailen, med mera…

En kommentar

  1. Soft jobb måste jag säja! Jag vill oxå få betalt för att pussas… öhh det lät inte så bra.. alltså.. ja, du fattar var jag menar! :o)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *