Hoppa till innehåll

Linnéas möhippa

Igår hade vi möhippa för Linnéa som gifter sig 1 september! Jag har hållit på och pysslat och planerat en del på sistone, men inte skrivit något här eftersom ju risken finns att hon läser. :)

CIMG2415.JPG

Vi plockade upp henne på ett café dit brudgummen hade fått ta med henne. Hon fick på sig en jättefin (…hrm…) slöja för att utmärka henne litegrann. Hon var livrädd, stackarn, men jag tror hon tyckte att vi var ganska snälla till slut. :)

Vi spelade ett verklighetsspel i Majorna, arrangerat av Peter Nordstrand. I korta ordalag var vi indelade i lag som rände runt och betedde sig mystiskt och råkade i konflikt med varandra (sten-sax-påse!). Jag var med i det otäcka knuttegänget MC Grimmered och viftade med en mycket skräckinjagande pistol i kulört plast.

Sen fortsatte vi till en lokal där vi åt god mat och umgicks tills kvällen var mycket sen och vi fick åka taxi hem (trist nattrafik på torsdagar).

Nu håller jag på och slänger i mig mackor och banan innan jag ska bege mig till Linköping (därav min ganska kortfattade möhippeberättelse). Imorgon är det fest för alla gamla festerister och fadderister. Jag har packat ner åvven i väl försluten plastpåse för att skydda övrig packning från den allt annat än angenäma doften av gammal fest och sunk.

2 kommentarer

  1. Linnéa Linnéa

    Ni var väldigt snälla, bara lite läskiga där i början. Det var en underbar dag, tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *