Hoppa till innehåll

Svarta 2007

Nu är vi hemma igen efter en riktigt kul helg i Linköping! I lördags var det alltså inte vilken lördag som helst, utan den Svarta. Då samlas alla gamla pateter (tidigare festerister, fadderister och andra galningar) i Vallaskogen och springer runt på olika stationer och beter sig märkligt i diverse konstiga utstyrslar som har hängt med på lite för många fester.

Det var grymt skoj att träffa en massa gamla kändisar och att driva runt i skogen och vara obekyrad. Jag var lite rädd att jag som numera väldigt orutinerad festare skulle ha svårt att klara av den hårda dagen och antingen fega ur och vara tråknykter eller balla ur och bli tokfull, men det gick faktiskt över förväntan. Stämningen gjorde mig berusad efter en klunk öl och sen blev det visserligen så mycket att vissa partier av dagen är en smula dimmiga, men jag tycker jag var tillräckligt kompetent och i kontroll. :)

CIMG2499.JPG
Så här schnygg och glad var jag på tuff-tuff-tåget i min fina åvve och frack.

Lite ledsna är vi förstås att vi inte får dricka Tinto på rundan längre, eftersom elaka bolaget har tatt bort den ur sortimentet. Och lite ledsna blev vi när vår vegetariska burgare blev bröd, sallad och ost… men i gengäld var det en helt galen chaufför på årets tufftufftåg, det blev verkligen en minnesvärd åktur. Han körde hej vilt och runtruntrunt tills det luktade bränt gummi om däcken och sen körde han rakt över en stackars cykel… och stackars Tor ramlade av. Ujujuj. Andra minnesvärda ögonblick var när det rykte ur grenen på Ola och det visade sig att någon satt eld på hans åvve… och vid gipsstationen i skogen (jag aktar mig alltid för gipset) där folk hade gipsat ihop alla möjliga kroppsdelar med varandra… och bara i största allmänhet att mingla med folk man inte sett på länge.

Vi bodde hos Fruktis som har världens cirka största duk på väggen och världens cirka bästa projektor, så där blev det film och Xbox. Och en massa pizza.

Kanske bästa Svarta nånsin. Jag hoppas att vi kan åka nästa år också…

» Alla mina bilder på flickr

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *