Buggrapport: Tiden går fel!

Jag försöker bokföra timmarna jag ägnar åt mitt exjobb och har upptäckt en bugg i Tiden. Jag kan exjobba en hel dag och så blir det ändå bara 2-3 effektiva timmar. Felet verkar bestå i att tidens hastighet inte är konstant. Vid vissa tillfällen tycks tiden fullkomligt rusa fram – exempelvis när man bara ska blunda lite innan man går upp på morgonen, när man bara ska kolla mailen och bloggarna lite, när man ska laga mat, äta och diska, eller när man sätter sig på toa med en god bok. Andra gånger stannar tiden upp och oavsett hur länge man sitter och gör saker – exjobbar – har det knappt förflutit någon tid alls då man tittar på klockan.

Det här är en ytterst störande bugg som jag skulle vilja få åtgärdad snarast möjligt!

En kommentar

  1. Ja, det är konstigt det där… Har nämligen märkt precis samma sak själv. Frågan är ju vart man ska skicka den där buggrapporten…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.