Hoppa till innehåll

Tråkigt NaNoWriMo-beslut

Jag blir väldigt sugen på att delta när jag kollar årets webbsida för National Novel Writing Month. Det var jättehäftigt förra året och i år ser profilsidorna mycket, mycket bättre ut. Jag skulle jättegärna se min wordcount växa under statistikfliken där i november…

Men jag ska inte. Det funkar inte i år. Jag har tillräckligt svårt att bolla exjobb, extrajobb och skrivande redan nu. NaNo kräver ju att man påbörjar en helt ny roman från scratch, vilket innebär att både Tomrum och Jessicamilla som jag håller på med är diskvalificerade. Men det är ju dem jag borde slutföra i stället för att börja med något nytt.

Jag kommer att kasta mycket avundsjuka blickar mot folk som skriver NaNo i år, men jag får inte ändra mig och börja skriva jag också. Påminn mig om det ifall jag skulle säga något annat.

Kanske nästa år…

2 kommentarer

  1. Äsch. Du var jättebra att ha som draghjälp förra året. ;-)

    Kul att det går framåt med de romaner du har! Det är mer än jag kan säga… Nu kommer det ju garanterat inte att hända något med Verkligheten på spel förrän november är slut, men med lite tur kanske jag fått upp farten då och kan fortsätta med den då, för jag antar att jag är rätt trött på årets NaNo-roman när november är slut. Så var det i alla fall förra året.

    Har du skrivit om Jessicamilla förut, för övrigt? Det låter inte bekant.

  2. Ja, det var kul att “tävla” med dig. :)

    Det blir i alla fall mycket prat om mitt skrivande nu när Jonas läser Tomrum. Jag får en del tips och idéer men har inte riktigt tid att jobba med dem.

    Jag har bara nämnt Jessicamilla lite i förbigående tidigare. Vet inte riktigt vad det blir av den, så jag vill väl inte ropa hej för tidigt. :) Har bara 2500 ord ännu och prioriterar Tomrum nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *