Hoppa till innehåll

Pink Floyd The Wall

Ja, vad ska man säga… Det här är en musikvideo på en och en halv timme. Visst finns det en tillstymmelse till handling – vi får följa en pojke vars far dör i kriget och som får ett jobbigt liv – men det är mest en kavalkad av musik och bilder. Jag är inte ens särskilt intresserad av musikvideor och jag är inget stort fan av Pink Floyd, så min behållning av det här är väl mest att det är kul att ha sett den. Another Brick In The Wall känner man ju i alla fall igen…

FilminfoIMDB: Pink Floyd The Wall
Regissör: Alan Parker
År: 1982
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

2 kommentarer

  1. Nu måste jag protestera. The Wall är ju en rent lysande film!

  2. Kanske var jag en smula hård i min kommentar – den lyckas trots allt måla upp en stämning man nästan kan ta på… men tja, jag vet inte. Den är nog helt klart bättre om man gillar Pink Floyd och musikvideor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *