Hoppa till innehåll

En till sjukdag

Jag som hade tänkt orka göra saker idag mår givetvis bara ännu risigare idag. Således har jag inte åstadkommit någonting utöver att se en film. Trist.

Under lördagen och söndagen såg vi för övrigt 10 filmer sammanlagt… så nu ligger jag rejält mycket efter med recensionerna. Men det var skönt att beta av lite på att-se-listan…

Nu tänkte jag försöka uppbåda krafter till att skriva några filmrecensioner…

Publicerat iVardagsliv

4 kommentarer

  1. Hej, jag hamnade här av en slump då jag letade info om hur man använder mysql och databas. Jag vill så gärna lära mig det då jag annars använder wp till min blogg. Igår så provade jag Haloscan men vet inte om jag vill ha det. Har du nåt bra tips på några sidor som beskriver det här med databas, hur man gör osv. Jag hittar ingen alls.
    Måste säga att du har trevliga sidor. kul att läsa om hur du gjorde med kalenderbilden. Tycker det blev så läckert. ha det så bra, jag ska lulla lite mer här bland dina sidor. /mvh leila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *