Fest och förkylning

Det känns som att det hänt förr… man har fest och sen är man sjuk. Usch. Redan igår, vår avsatta bakis-dag med filmmaraton, kände vi någon sorts halsbränna som vi hoppades skulle visa sig vara bara just det. Idag vaknade vi med fullfjädrat halsont kompletterat med snurrhuvud och rejäl allmän seghet. Jag hade egentligen tänkt exjobba idag, men storverken på den fronten får dessvärre vänta litegrann… Det är skönt att ta sig tid till att sjukvila om man har möjlighet. Så idag blir det ännu mer film…

Festen var bra, hur som helst. Eftersom vi blev färre än vi planerat (totalt 8 pers inklusive oss själva) tänkte vi att det vore kul att bjuda på lite saker, så vi fixade fördrink och senare mackgrillmackor. Vi hade lite snacks och svullade dessutom godis som Björn & Linnéa hade med sig från affären med det märkliga namnet “GODIS4YOU”, eller hur de nu skriver det. En religiös upplevelse…

Nu ska vi äta mat och fortsätta vältra oss i självömkan över hur sjuka vi är…

2 kommentarer

 1. Halsont….snurrhuvud….seghet…. jag kanner igen det dar!
  Ja just det, hela vart hus ar just nu mer ett “sjukhus” an ett vanligt hus :P
  Vi har ocksa lyckats bli sjuka och trostar oss med mackor fran Subway och massor med glass. For glass ar jattebra mot halsont, det har man ju hort :D

  *sympati-kram*

  Svara

 2. Godisaffären var rättstavad. Fast jag skulle då skriva den med det mer övertydliga GOD IS 4 YOU. :) Hoppas ni kryar på er och att våra kommentarer till Nordligadimensionen hjälpte något. Ni får säga till om vi ska svänga förbi med ett kilo religiöst godis för att motverka sjukdomen.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.