Hoppa till innehåll

Population 436

Det här är en sån film som jag nästan skäms för att jag gillar, men faktum är att den funkar ypperligt som mysrysig underhållning trots att den är lite B. Det är ju sällsynt med bra skräckfilm, så jag blir verkligen glad när det dyker upp något som är åtminstone tillräckligt bra.


På väg mot Rockwell Falls

Steve Kady kommer till den lilla hyperreligiösa hålan Rockwell Falls för att reda ut det misstänkta bokföringsfel som påstår att byn haft 436 invånare ända sedan 1860. Det visar sig att det stämmer alldeles utmärkt – befolkningssiffran är konstant och invånarna ämnar att låta den förbli det.

Människorna i Rockwell Falls älskar verkligen sin lilla by och sin speciella religiösa inriktning. Ingen som kommit till byn vill någonsin åka därifrån – och tänker man fel hamnar man hos doktor Greaver, som ser till att man mår bra igen. Och det är väldigt viktigt att invånarantalet hålls konstant…

En spännande film om vad människor kan göra i religionens namn.

FilminfoIMDB: Population 436
Regissör: Michelle Maxwell MacLaren
År: 2006
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *