Hoppa till innehåll

Barbarella

Inom ett par minuter får vi se Barbarella (Jane Fonda) helt naken. Sen visar hon upp sig i idel nya försumbara outfits som inte lämnar ett smack åt fantasin. Storyn är sämre än den i Flash Gordon, och det vill inte säga lite. I princip springer hon runt på en planet och letar efter den onde vetenskapsmannen Durand-Durand och så har hon sex med män som tack för att de hjälper henne – för trots att hon är en av jordens främsta astronauter klarar hon givetvis inte av att fixa någonting med sitt skepp på egen hand… Porrigt, dåligt och ja… dåligt!

Att det planeras en remake gör mig närmast förtvivlad och jag är inte det minsta förvånad över att det är Robert Rodriguez, mannen bakom Sin City, som vill nå nya bottenrekord i förmedling av usla könsbilder. Usch!

FilminfoIMDB: Barbarella
Regissör: Roger Vadim
År: 1968
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *