Hoppa till innehåll

Clerks II

Jag gav en femma till Clerks (på filmtipset, men jag såg den innan jag började skriva om film här på sidan), men Clerks II är inte helt oväntat sämre.

Ettan var, såvitt jag kan minnas, en väldigt skön rulle om Dante och Randall som jobbar i affär. De mest pratar hela tiden och det är svårt att säga vad som gör den så bra egentligen, men jag gillade den definitivt.


Randall och Dante på Mooby’s | Dante med restaurangchefen

Tvåan är mer som en ordinär romantisk komedi med plumpa sexskämt. Affären har brunnit ner och nu jobbar Dante och Randall på snabbrestaurangen Mooby’s. Dante ska snart gifta sig med sin flickvän, fast Randall tycker att han verkar lite väl tänd på den kvinnliga restaurangchefen. Randall är lam i största allmänhet och givetvis står Jay och Silent Bob utanför och hittar på bus.

Den funkar som underhållning, men ger ingen anledning att jubla.

FilminfoIMDB: Clerks II
Regissör: Kevin Smith
År: 2006
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *