Swing Girls

Till en början gillade jag inte alls vad jag såg. Den här filmen är bara för mycket! Personerna beter sig som anime-figurer och allting är fruktansvärt överdrivet och tramsigt. Men till slut går allt så mycket för långt att jag inte kan låta bli att kapitulera… det är så fånigt att det blir kul trots allt.

Det handlar om ett gäng tjejer som av misstag råkar matförgifta skolbandet, strax innan de ska delta i en talangjakt. Tjejerna bestämmer sig för att tävla i deras ställe – men har förstås det lilla problemet att ingen av dem kan spela något instrument.

Var inställd på en fånig komedi. Försök för guds skull inte ta den på allvar, det funkar inte, men med rätt inställning blir den faktiskt riktigt kul! En skruvad (och skruvad, och skruvad…) feelgood-komedi med svängig jazzmusik!

FilminfoIMDB: Swing Girls
Regissör: Shinobu Yaguchi
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *