Hoppa till innehåll

Life is Sweet


Arga Nicola med härligt fula glasögon…

Åh, vilken underbar film om alldeles vanliga – fast oerhört frusterande och lama – människor! Vi följer en kaotisk familj i den lägre medelklassen bestående av mamma Wendy med ett enerverande skratt, pappa Andy med idel dåliga idéer och tvillingarna Natalie och Nicola som är i 20-årsåldern men fortfarande bor hemma. Natalie är rörmokare och klär sig som en kille, Nicola gör ingenting men är arg på allt och alla. Dessutom har familjen en kompis som ska öppna en restaurang och Wendy går med på att hjälpa till när hans servitris lämnar honom i klistret. Min favoritkaraktär är den härligt ilskna Nicola (se bilden)!

Kul fast allvarligt och med glimten i ögat. Jättebra!

FilminfoIMDB: Life is Sweet
Regissör: Mike Leigh
År: 1990
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *