Hoppa till innehåll

Post-trauma och kamerakris

Jag är frustrerad! För vad som känns som en evighet bestämde jag mig för att göra verklighet av mina kameradrömmar, så jag beställde drömkameran från megastore.se (trots att jag inte hade råd, vilket också är ett jäkla trauma, men ett helt annat sådant än detta inlägg handlar om). Sen fick jag faktiskt kameran, bara en dag senare än utlovat, men det var fel på den. Bara att packa ner den igen och skicka tillbaka, jääävligt trist. Och så vänta och vänta och vänta och vänta… inte det minsta lilla besked från megastore.se. När jag ringde fick jag veta att kameran var skickad på service. Jaha. Jag skulle få ett mail med tidsuppskattning, vilket jag såklart inte fick förrän jag ringt ett par gånger till. Nån gång i förra veckan sa de att kameran skulle skickas den veckan. Så när det damp ner en avi idag blev jag givetvis väldigt hoppfull… men vi tvättade ju, så jag var tvungen att vänta på tvätthämtdags och vika tvätt innan jag fick ge mig av till posten. Till slut kom jag äntligen iväg och vad får jag veta? Jo:

“De har varit lite snabba med sorteringen, så du får komma tillbaka senare.” När? “Senare, i eftermiddag, ikväll..”

Jag HATAR när Posten skickar avier innan paketet finns på uthämtningsstället! Det har hänt förut och det är så jävla irriterande! Åååååaaarrrgghh!

Det som är extra irriterande är att jag inte vet vad det är för paket. Avsändarfältet på avin är tomt. Det kan vara kameran, det kan vara en jävla pocketbok som jag också har på ingång men som jag inte alls skulle sörja om den dröjde. Nu får jag sväva i ytterst plågsam paket-ovisshet och frustration, jävla posten! Och jävla hela den här kamerahistorien, jag blir tusan knäckt. Om inte kameran är OK den här gången kreverar jag!

Och jag vet att det är jävligt fult att svära, men jag är fan arg…

Snart är det en månad sen (9/10) jag beställde kameran!

Publicerat iVardagsliv

6 kommentarer

 1. Ika Ika

  Åh, sånt gör en verkligen frustrerad! När vi får avier här i Finland brukar de innehålla ett klockslag efter vilket man kan hämta paketet. Det funkar i de flesta fall bra. Dock var jag i våras med om att en fredag få en avi hörande till ett efterlängtat skivpaket. jag stressade iväg till posten före min körövning, men inte fick jag något paket – postutdelaren hade glömt att lämna in det. Hur irriterande som helst! De rådde mig bara att komma tillbaka på måndag eftermiddag… Jag skrev ett surt mail till posten, och fick sedan ett beklagande svar från någon som inte alls hade koll på läget.

  Hoppas verkligen att du får din kamera snart! Hoppas också att du får den till rabatterat pris efter det här strulet, om inte kan du ju alltid hota med konsumentombudsmannen… Jag tycker åtminstone att det är synnerligen oskäligt att betala fullt pris för en vara som kräver reparation redan innan man tar den i bruk.

 2. Trist när det händer en fredag också! Det finns ett fält på våra avier för att fylla i klockslag, men på den här avin är det lämnat tomt. Irriterande!

  Megastore ville kompensera mig med en CD-skiva, men det är faktiskt rätt snålt…

 3. Erik Erik

  … men alternativet till sådana här misstag skulle ju vara att a-l-l-t-i-d få paketen en arbetsdag senare?

 4. Nja, snarare att de faktiskt använder fältet för att fylla i klockslaget då paketet förväntas anlända. Det vore helt okej att få en avi på morgonen där det stod att paketet kommer fram ca kl 16, t.ex.

 5. Erik Erik

  Men det kan väl inte riktigt veta i förväg … Tiden blir ju så osäker att det väl i alla fall är bäst att ringa först eller helt enkelt räkna med att det inte kommer tidigare än på eftermiddagen? :)

 6. Kanske inte… men de svarar ju inte när man ringer… :/ Men man får väl inte vara så otålig, förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *