Hoppa till innehåll

Hembiträdet

Marie Hermanson förtjänar att kallas en av mina nya favoritförfattare! Jag gillar verkligen hennes stil med verklighetsförankrad rys-mystik. Hembiträdet handlar om Yvonne, en framgångsrik egenföretagare som lider av tristess med livet och blir smått besatt av ett villaområde där hon brukar promenera runt och spionera på folk. Ett hus är extra hemlighetsfullt och när Yvonne ser att ägarna annonserar efter hemhjälp tar hon chansen att se huset från insidan. Hon behöver inte alls jobbet, men plötsligt har hon tackat ja och börjat städa hemma hos Bernhard Ekberg. Snart upptäcker hon att någonting inte är som det ska – var är egentligen Bernhards fru Helena?

Jag gillade den verkligen! Stämningen är obehaglig på ett väldigt mysigt sätt och jag blev väldigt nyfiken på hur det låg till med allt. Jag vill läsa mer av Hermanson!

» Bloggvärldens skriverier om ‘Hembiträdet’

BokinfoTitel: Hembiträdet
Författare: Hermanson, Marie
ISBN: 9100108251
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *