Saker som sker

I lördags hjälpte vi Linnéa och Björn att flytta till Gårda, så nu har vi inte löjligt nära till dem längre. Tråkigt för oss, men det är såklart kul för dem att komma in till stan och till en lägenhet med väldigt häftig planlösning i tre etage!

Igår var jag på intervju hos Academic Work för ett jobb som lät väldigt bra. Rekrytering, inte bemanning. Men vi får väl se vad som händer, intervjuer skulle pågå i ytterligare ett par veckor innan man får veta om man går vidare och får komma på intervju hos det aktuella företaget också.

Vi hade även Karin och Henrik här på middag igår. Det var trevligt. De är numera våra geografiskt närmaste vänner, men givetvis vill de också flytta… Det var verkligen på tiden att träffa dem och vi fick äntligen förhöra Henrik om hans nya jobb – som blöjtestare! :)

Torsdag-söndag den här veckan är öronmärkta för ett dataregistreringsjobb i Mölnlycke. Wee, lite pengar! Men jag vet inte säkert hur mycket jobb det blir, eftersom allt hänger på när de/vi (två personer har redan börjat jobba och jag kommer in senare av någon anledning) blir klara.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *